Farmacie Online Chișinău "ECOFARM" - Expo.md
Farmacie Online Chișinău "ECOFARM"

Farmacie Online Chișinău "ECOFARM"

Adresa: Mun. Chișinău

(+373) 22 - 800900
Descriere companie:

Farmacia comunitară ,,EcoFarm”, care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Chişinău, strada Spicului 6, vă prezintă primul site farmaceutic profesionist din Republica Moldova. În farmacie şi pe site-ul nostru puteţi găsi peste 5.000 de medicamente omologate în Republica Moldova şi toate produsele parafarmaceutice necesare zi de zi.

Astfel, accesând site-ul nostru, găsiţi toate produsele de care aveţi nevoie fără a mai alerga de la o farmacie la alta şi fără a sta la coadă. Citiţi online informaţia despre produsele care vă interesează şi comandaţi-le online cu livrare la domiciliu sau la altă adresa.

După ce aţi făcut comanda pe site, produsele noastre vă vor fi livrate la adresa indicată în cel mai scurt timp. Livrările se fac în raza municipiului Chişinău şi suburbiile lui.

Apelând la noi, veţi fi serviţi de o echipă competentă şi prietenoasă, care e mereu pregătită să vă ofere produsele cele mai eficiente, mai calitative şi mai accesibile ca preţ de pe piaţa farmaceutică din Republica Moldova.

Livrăm Gratuit pentru comenzi de peste 199 lei.

Fotografii: