CONCERTINO band - Expo.md
CONCERTINO band

CONCERTINO band

Adresa: Chisinau bd. Stefan cel Mare si Sfint 81

068510338
Descriere companie:

CONCERTINOBand
10 years “Under the Rock’s …”


CONCERTINOBand e un grup de persoane creative, scopul cărora, de la bun început, a fost să promoveze acordeonul ca un instrument a mai multe stiluri. Prima repetiție au făcut-o în 2003 și, de atunci, lucrează cot la cot de mai mult de 10 ani pentru a atinge cotele perfecțiunii.

CONCERTINOBand și-a adjudecat primul premiu în 2006 la Castelfidardo. Acest eveniment a impulsionat pasiunea creației de muzică adevărată. De atunci formația a cîștigat 18 Premii Mari și Locuri I, participînd la festivalurile din lumea întreagă: Canada, Coreea de Nord, Italia, Rusia, Austria, Cehia, etc.

În aceeași perioadă CONCERTINOBand face cunoștință cu doi mari maeștri ai acordeonului: Frank Marocco and Richard Galliano. Cu o deosebită plăcere acești maeștri au fost invitați să încînte publicul în Patria formației Concertino – Republica Moldova. Aceste colaborări sunt o mare onoare pentru formație. Concertele au avut loc în una dintre cele mai bune săli de concert din Chișinău, Sala cu Orgă, locul unde performează și dau concerte tinerii muzicieni.

Concertele susținute de CONCERTINOBand sunt unice prin spectaculozitatea lor. Ele diferă unul de altul prin energia și creativitatea membrielor formației. CONCERTINOBand își lasă publicul încărcat pozitiv, cu zîmbetul pe față, oriunde în lume ar concerta.

Mai pe scurt, Campionii Mondial la Acordeon CONCERTINOBand sunt foarte experimentați și dedicați, fiind gata să creeze lucrări pline de emoție și de înaltă calitate. Aceste reprezintă valorile celei mai bune formații de acordeoniști din lume.

Fotografii: