NOUTĂŢI:

Trattoria della nonna Catering susține modul de viață sănătos!

Trattoria della nonna Catering susține modul de viață sănătos! - Expo.md

Trattoria della nonna Catering a organizat diverse evenimente speciale pentru numeroase companii din țară.
Am pregătit sărbători marcante pentru oaspeții noștri, le-am oferit bucate perfecte și deservire care a depășit nivelul exigentelor acestora.
Catering într-un mod deosebit de eficient, profesionist și anume acolo unde și-l doresc oaspeții.
Am livrat bucate gustoase și frumos aranjate, pentru evenimente ca workshop-uri, bufet suedez, conferințe, traininguri, coffee-break, recepții, aniversări de firmă, lansări de produse, Fourchette, banchete dintre cele mai diverse.
Am dezvoltat un sistem eficient de catering, foarte accesibil pentru companii, cu o livrare ireproșabilă și la timp.
Una dintre colaborările noastre recente a fost cu Aquarelle FM pentru cursa anuală de ciclism organizată pentru al patrulea an consecutiv. Cursa promovează un stil de viață sănătos și are drept scop stimularea utilizării mijloacelor de transport ecologice.
Lunch-fourchette-ul pentru 800 de persoane, a fost exact gândit pentru acest eveniment. Fiecare meniu compus din sandwich, un măr, un morcov și rădăcină de țelină, a constituit un deliciu sănătos și benefic pentru organism.
Pentru că noi știm cât de important este ca livrarea să reprezinte o soluție avantajoasă pentru client, venim cu ideii creative, mâncare delicioasă și deservire impecabilă.


Trattoria della nonna Catering – Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!
Info: 373 60 762 777
e-mail: catering@trattoria.md
www.trattoria.md
facebook.com/trattoria.md

Fotografii: