NOUTĂŢI:

Proiectul VictoriaShopping – 3 ani de reduceri spectaculoase!

Proiectul VictoriaShopping – 3 ani de reduceri spectaculoase! - Expo.md

VictoriaShopping – unul din cele mai mari proiecte de reduceri de pe piaţa Republicii Moldova, lansat de Victoriabank, a aniversat în luna decembrie 2011 3 ani de activitate. Cu această ocazie banca a organizat, pe data de 3 decembrie 2011 începând cu ora 15.00, în incinta Shopping MallDova, o sărbătoare memorabilă – „VictoriaShopping Awards”. În cadrul acesteia au fost premiaţi partenerii VictoriaShopping – locaţiile comerciale ce oferă clienţilor reduceri la achitarea cu cardul Victoriabank – pentru rezultatele remarcabile în cadrul proiectului.

Iar pentru clienţi – surpriza serii, Victoriabank a pregătit o tombolă cu multe premii. Toţi cei care în perioada 1 noiembrie - 3 decembrie au achitat cu cardul Victoriabank în magazinele partenere ale proiectului VictoriaShopping, au avut şansa să câştige mai multe premii.

De asemenea, împreună cu partenerii săi Victoriabank a pregătit atât pentru clienţii proiectului cât şi pentru toţi vizitatorii mall-ului un program inedit, de unde nu au lipsit prezentările celor mai noi colecţii vestimentare şi accesorii, concursuri cu vouchere şi certificate băneşti, masterclass-uri şi alte activităţi distractive. Iar pentru a da evenimentului o notă şi mai veselă, în partea a doua a programului îndrăgita interpretă Natalia Gordienco a susţinut un concert pentru publicul prezent la petrecere, încingând atmosfera cu piese din noul său album „Cununa de Flori”.

„Pentru o zi, într-un singur loc s-au adunat partenerii noştri şi toţi clienţii care au dorit să se odihnească şi să se distreze. Lista partenerilor VictoriaShopping include magazine de vestimentaţie, saloane de frumuseţe, cafenele şi restaurante, berării, magazine care comercializează diferite accesorii, genţi de voiaj până la ceasuri şi bijuterii de lux etc. Astfel, programul evenimentului a inclus câte o părticică din valorile acestor companii. Deci, acest eveniment a arătat importanţa proiectului VictoriaShopping atât pentru deţinătorii de carduri bancare Victoriabank, cât şi pentru cei interesaţi să se alături acestui puternic şi inedit proiect”, a declarat Preşedintele Victoriabank Dna. Natalia Politov-Cangaş.

Victoriabank a lansat în luna octombrie 2008 – primul proiect de reduceri în Moldova. VictoriaShopping reprezintă o comunitate formată din toţi clienţii Victoriabank, deţinători de carduri care au reduceri de până la 30 %, la plata cu cardul, într-o reţea mare de puncte comerciale, cum ar fi magazine de vestimentaţie, farmacii, spălătorii şi service auto, restaurante şi localuri de odihnă, centre de instruire etc. Lista partenerilor VictoriaShopping poate fi găsită pe site-ul oficial al proiectului www.victoriashopping.md