NOUTĂŢI:

O nuntă perfectă la Trattoria della nonna – Unde se mănâncă bine!

O nuntă perfectă la Trattoria della nonna – Unde se mănâncă bine! - Expo.md

Totul începe ca o poveste, pe care o înșiruim rând cu rând în cartea amintirilor prețioase. Noi venim cu idei și propuneri creative, pentru a scrie cât mai frumos povestea voastră. Trattoria della nonna vă invită să petreceți clipe fericite, într-o atmosferă destinsă alături de cei dragi.
Nunta este un eveniment care vă reprezintă și care va crea momente de neuitat!
Restaurantul Trattoria della nonna vă pune la dispoziție una dintre cele mai moderne săli de nunți din Chișinău, cu o capacitate de până la 120 de locuri. Un loc destinat evenimentelor fastuoase sau într-un cerc restrâns de prieteni, acesta se potrivește perfect -oricare ar fi opțiunea voastră.
Noi venim cu cele mai potrivite sugestii pentru marele eveniment. De la invitații și decor până la panou cu lista invitaților, alegem și planificam totul până în cele mai mici detalii. Vă oferim o gamă variata de accesorii – aranjamente florale, baloane, coșulete de flori.
Ambianța plăcută, amenajarea confortabilă și camera specială destinată miresei va corespunde celor mai pretențioase gusturi și va da tonul distracției.
Un Photo Wall pentru pozele mirilor și invitaților va fermeca și va reține toate privirile.
Anume detaliile sunt cele care creează stilul petrecerii și dau o notă de originalitate. Vă oferim posibilitatea de a face repetiția evenimentului pentru ca totul să fie perfect.
Nunta voastră se poate diferenția prin tematica proprie și prin momentele speciale oferite invitaților pe toată durata evenimentului.
Ne gândim la toate aspectele, detaliile și produsele, creăm cel mai potrivit meniu și acordăm o importanță deosebită fiecărui aspect. Vă oferim cele mai delicioase bucate, aranjate exclusivist pe platou și pregătite cu grijă special pentru voi. Meniul variat va face deliciul și pentru cele mai exigente gusturi.
Meniul se face în funcție de specificul nunții și dorințele mirilor. Vă oferim o serie de servicii pe care le putem personaliza în urma unei întalniri, în cadrul căreia vom stabili conceptual și caracteristicile marelui eveniment. Astfel puteți opta pentru un fourchette, cocktailuri aranjate în formă de piramidă, fire show organizat de bucătari și deservire care va depăși orice așteptări.
La desert puteți alege dintr-o gamă variată de deserturi nemaipomenit de frumoase și gustose și prăjituri dintre cele mai apetisante. Iar a doua zi toți invitații sunt așteptași la o zeamă desăvârșită.
Pentru voie bună și dans, vă punem la dispoziție cei mai buni DJ sau MC, joc de lumini și muzică selectă.
Știm că și cel mai mic detaliu poate crea o zi reusită. Ospitalitatea și profesionalismul personalului vă vor convinge că ați făcut cea mai bună alegere.
Vă dorim o nuntă de vis!

Trattoria della nonna – Unde se mănâncă bine!
Sect. Rîșcani
Bd.Moscova 17/4
373 60 979 979
www.trattoria.md
facebook.com/trattoria.md

Fotografii: