NOUTĂŢI:

Eveniment select organizat de Trattoria della nonna Catering

Eveniment select organizat de Trattoria della nonna Catering - Expo.md

“Trattoria della nonna Catering - Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!” are reţete speciale pentru a da savoare oricărui eveniment. Creativitatea, bunul gust, măiestria şi bucatele alese sunt ingredientele cheie în reuşita oricărui eveniment organizat de noi.
Trattoria della nonna Catering s-a remarcat prin calitatea produselor şi serviciilor oferite la evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitatea a Art-salonului molDeco. Aceasta a fost o sărbătoare a gustului şi a culorilor.
Fourchette-ul s-a remarcat prin mâncare exceptională, aranjamente decorative şi florale a bufetului şi invitaţi de vază.
Pentru ca oaspeţii să fie multumiţi de serviciile pe care le oferim, am depus tot efortul în încercarea de a depăţi aşteptările, în creativitatea decorului, preparatele elegante, frumos prezentate pe farfurie şi cea mai bună deservire.
Suntem ambiţiosi, mereu devotaţi profesiei noastre şi oaspetelui! Am avut grijă ca invitaţii să se simtă bine şi să cream o sărbătoare a gustului.
Deservirea atentă şi eficientă realizată de echipa noastră de profesionişti în domeniu a colorat masa cu aceasta deosebită ocazie şi toţi s-au simţit bine.

Trattoria della nonna - Catering. Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!
Mob.: ( 373) 607 627 77
e–mail: catering@trattoria.md
www.trattoria.md

Fotografii: