NOUTĂŢI:

De Revelion bucură-te de cadouri din partea bunicuţei!

De Revelion bucură-te de cadouri din partea bunicuţei! - Expo.md

Ești deținătorul cardului de reducere Trattoria della nonna? Atunci bunicuța îți transmite prin poștă cărțulia de Revelion cu cadouri de reţeaua de restaurante Trattoria della nonna și partenerii săi. Prezintă cuponul chelnerului și CADOUL îţi este GARANTAT!

Bunicuța își adoră nepoțeii, de aceea a pregătit deja cadourile!

Pentru toţi nepoţeii bunicuța a pregătit un Cadou special. Fie că te odihnești singur sau cu prietenii vei avea parte de cadouri frumoase. Dacă ești singur sau cu mai puțin de 5 prieteni - primești 5% Reducere adițional la cea existentă, iar dacă sunteți mai mult de 5 persoane primiți CADOU un platou asortat de cașcaval sau la alegere 5% Reducere adițional la cea existentă!

Special pentru cei mici Trattoria della nonna a pregătit un Tort delicious sau câte un cocktail savuros pentru fiecare copil, ce va fi pe placul tuturor!

Dragi părinți verificați poșta mai des pentru a găsi cărțulia de Revelion, unde se ascunde un cadou pentru odorașii dvs.

Nu ai primit încă broșura de Revelion? Scrie-ne pe info@trattoria.md numărul Discount Cardului tău și bunicuța va avea grijă să ajungă și la tine cadourile de sărbători.


Trattoria della nonna Răşcani
bd. Moscova 17/4

( 373) 60 979 979

Trattoria della nonna Centru
str. M. Kogălniceanu 62

( 373) 68 300 825

Trattoria della nonna Botanica
str. Arborilor 21
et.4 CC Shopping MallDova
( 373) 69 74 74 72

Fotografii: