NOUTĂŢI:

Câte o porție de zâmbete pentru fiecare!

Câte o porție de zâmbete pentru fiecare! - Expo.md

De abia am așteptat sărbătorile pentru a oferi daruri și pentru a ne bucura împreună de această perioadă frumoasă a anului!
După cum v-am obișnuit deja, nouă ne place să facem cadouri, iar Anul Nou pe stil vechi și Sf Vasile este ocazia ferfectă pentru a face și a primi daruri.
De-a lungul timpului am facut multe cadouri, care de care mai haioase și simpatice, dar toate, deopotrivă gândite pentru nepoțeii cei dragi.
Bucuria de a dărui și a vedea uimirea, fericirea din ochii voștri este cel mai frumos cadou pentru noi.
Timp de două zile, 14 și 15 ianuarie, cu ocazia Sfântului Vasile și a zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu am împărțit tuturor nepoțeilor câte un borcănaș de Magiun de la Bunica! Deliciosul magiun pregătit de Bunica cu multă pasiune după o străveche reţetă, a stârnit entuziasm și bucurie. Rețeta a fost transmisă din generație în generație de străbunica Bunicii.
Pentru cei care au chef de arome îmbietoare, gusturi dulci și culori delicioase a fost gândit și “plâmădit” un borcănel plin de iubire- numit Magiun de la Bunica.
Bunicii îi place mult să vadă întreaga familie reunită sau grupuri vesele de prieteni în jurul mesei de sărbătoare.
Fiecare borcănaș dăruit cu sinceritate și cu suflet și primit cu zâmbet și entuziasm, a dat o notă de splendoare și magie acestor zile de iarnă.
Vă dorim să aveți parte de un an generos și momente pline de bucurie!

Trattoria della nonna – Unde se mănâncă bine!
Sect. Rîșcani
Bd.Moscova 17/4
373 60 979 979
Sect.Centru
Str.M.Kogălniceanu 62
373 68 300 825
Sect.Botanica
Str.Arborilor 21
373 69 74 74 72
www.trattoria.md
facebook.com/trattoria.md

Fotografii: