LINGUATA - Şcoli de Limbi Străine - Expo.md
LINGUATA - Şcoli de Limbi Străine

LINGUATA - Şcoli de Limbi Străine

Adresa: Chişinău str. Vlaicu Pîrcălab 52

+ 373 22 21 10 23
+ 373 22 21 11 81
Descriere companie:

LINGUATA - cea mai mare reţea de şcoli de limbi străine din Moldova - face parte dintr-un sistem educaţional internaţional care cuprinde şcoli de limbi moderne şi centre educaţionale din Grecia, Albania, Bulgaria, România si Serbia. De la înfiinţarea în 1996 a primei şcoli în Moldova LINGUATA a dobîndit toate caracteristicile unui lider de piaţă: experienţă, profesionalism, dorinţă de a deschide noi orizonturi, încredere în potenţialul tinerei generaţii.

LINGUATA face totul pentru a ajuta atît copiii, cît şi adulţii la integrarea în epoca modernă, în care cunoaşterea limbilor străine este o cerinţă prioritară.

LINGUATA se poate mândri cu profesorii pe care i-a selectat riguros şi care an de an sunt instruiţi de specialişti în management educaţional din Grecia, Marea Britanie şi SUA.

Pe parcursul lecţiilor combină, cele mai noi şi effective metode de predare la nivel european cu un system flexibil de activităţi ce asigură nu doar cunoştinţe profunde, ci şi multă practică de conversaţie.

Rezultatele foarte bune obţinute de cursanţii şcolii noastre la examenele Cambridge si Trinity, metodele moderne de predare a limbilor străine, atmosfera placută, precum şi colaborarea cu edituri de renume mondial sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să vă alăturaţi şcolii LINGUATA.

Copii sau adulţi, din Chişinău, Bălţi sau Orhei, cursanţii Şcolilor LINGUATA aparţin unei instituţii academice, o fereastră deschisă către noi oportunităţi.

Fotografii:

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/narimsof/public_html/expo.md/view/company/companyinside_tpl.php on line 175